kami KB

Urang bakti ourself keur nyadiakeun kualitas alus tur jasa pangalusna pikeun sakabéh para nasabah urang.

Menta cutatan a

produk

Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun runtuyan KB mini bango, runtuyan KBG platform karya hawa jeung runtuyan KBD kabeh listrik mini kabayang bango.
nempo leuwih
  • hasil utama hasil utama

    3

    produk utama
  • aplikasi aplikasi

    18+

    aplikasi
  • ekspor ekspor

    8+

    ekspor
  • ngadegkeun ngadegkeun

    2009

    ngadegkeun

Lastest News

  • KB crane “Spiderman” went to Xinjiang to help the State Grid substation maintenance works

    KB crane “Spiderman” went...

    17 Oct,20
    In October 2020, Zhengzhou Kebu Technology Co., Ltd. was commissioned by the State Grid Xinjiang Electric Power for auxiliary maintenance, and dispatched two technicians, Master Wei and Master Chen...
  • Where to find cost-effective spider c...

    12 Oct,20
    Where to find good quality and reasonable price mini crane? This is a question from the bottom of many users’ hearts! I believe everyone found that when asking where spider cranes are cheaper...

Zhengzhou Kebu Téhnologi Co., Ltd.

KB bango nyaéta produsén ngarah mini bango (lancah bango) pikeun spasi sempit di Cina.
kami KB

Urang bakti ourself keur nyadiakeun kualitas alus tur jasa pangalusna pikeun sakabéh para nasabah urang.

Menta cutatan a