kami KB

Urang bakti ourself keur nyadiakeun kualitas alus tur jasa pangalusna pikeun sakabéh para nasabah urang.

Menta cutatan a

produk

Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun runtuyan KB mini bango, runtuyan KBG platform karya hawa jeung runtuyan KBD kabeh listrik mini kabayang bango.
nempo leuwih
  • hasil utama hasil utama

    3

    produk utama
  • aplikasi aplikasi

    18+

    aplikasi
  • ekspor ekspor

    8+

    ekspor
  • ngadegkeun ngadegkeun

    2009

    ngadegkeun

Lastest News

  • Kumaha carana ngajaga crane lancah dina usum panas?

    Kumaha carana ngajaga crane lancah dina usum panas?

    11 May,21
    Zhengzhou Kebu Technology Co., Ltd. is a company specializing in R&D, production and sales of mini crawler cranes. The 1-8 ton spider crane produced by the company has a small body shape and is...
  • Laku watak |  Ngalatih sumanget karajinan dina posisi biasa

    Character deeds | Practicing the spir...

    11 May,21
    “Only those who are sincere can achieve the ultimate.” “Craftsman spirit” is not in place in one step. They are all relying on the perfect pursuit of professional skills in ...

Zhengzhou Kebu Téhnologi Co., Ltd.

KB bango nyaéta produsén ngarah mini bango (lancah bango) pikeun spasi sempit di Cina.
kami KB

Urang bakti ourself keur nyadiakeun kualitas alus tur jasa pangalusna pikeun sakabéh para nasabah urang.

Menta cutatan a