kita KB

Kita nyawisaken ourself kanggo sumber kualitas apik lan layanan paling apik kanggo kabeh kita pelanggan.

Nyuwun Kutipan

produk

We spesialis ing prodhuksi seri KB mini crane, seri KBG platform karya pangeboman lan seri kbd kabeh listrik mini roda crane.
ndeleng liyane
  • PRODUCTS MAIN PRODUCTS MAIN

    3

    produk utama
  • aplikasi aplikasi

    18+

    aplikasi
  • kaca kaca

    8+

    kaca
  • Madeg Madeg

    2009

    Madeg

lastest News

  • KB crane “Spiderman” went to Xinjiang to help the State Grid substation maintenance works

    KB crane “Spiderman” went...

    17 Oct,20
    In October 2020, Zhengzhou Kebu Technology Co., Ltd. was commissioned by the State Grid Xinjiang Electric Power for auxiliary maintenance, and dispatched two technicians, Master Wei and Master Chen...
  • Where to find cost-effective spider c...

    12 Oct,20
    Where to find good quality and reasonable price mini crane? This is a question from the bottom of many users’ hearts! I believe everyone found that when asking where spider cranes are cheaper...

Zhengzhou Kebu Technology Co., Ltd.

KB crane iku sawijining perusahaan anjog saka mini crane (Spider crane) kanggo papan panah ing China.
kita KB

Kita nyawisaken ourself kanggo sumber kualitas apik lan layanan paling apik kanggo kabeh kita pelanggan.

Nyuwun Kutipan