kita KB

Kita nyawisaken ourself kanggo sumber kualitas apik lan layanan paling apik kanggo kabeh kita pelanggan.

Nyuwun Kutipan

produk

We spesialis ing prodhuksi seri KB mini crane, seri KBG platform karya pangeboman lan seri kbd kabeh listrik mini roda crane.
ndeleng liyane
  • PRODUCTS MAIN PRODUCTS MAIN

    3

    produk utama
  • aplikasi aplikasi

    18+

    aplikasi
  • kaca kaca

    8+

    kaca
  • Madeg Madeg

    2009

    Madeg

lastest News

  • Kepiye cara njaga crane laba-laba nalika musim panas?

    Kepiye cara njaga crane laba-laba nalika musim panas?

    11 May,21
    Zhengzhou Kebu Technology Co., Ltd. is a company specializing in R&D, production and sales of mini crawler cranes. The 1-8 ton spider crane produced by the company has a small body shape and is...
  • Tumindak watak |  Nglatih semangat kerajinan ing posisi biasa

    Character deeds | Practicing the spir...

    11 May,21
    “Only those who are sincere can achieve the ultimate.” “Craftsman spirit” is not in place in one step. They are all relying on the perfect pursuit of professional skills in ...

Zhengzhou Kebu Technology Co., Ltd.

KB crane iku sawijining perusahaan anjog saka mini crane (Spider crane) kanggo papan panah ing China.
kita KB

Kita nyawisaken ourself kanggo sumber kualitas apik lan layanan paling apik kanggo kabeh kita pelanggan.

Nyuwun Kutipan